Welkom bij Rottweiler kennel Mea Vota

In 1986 zagen wij bij familie een foto van een Rottweiler. Onze eerste kennismaking met het ras en het was liefde op het eerste gezicht. Onze eerste Rottweiler Scheba kwam uit Eindhoven bij kennel "Lucky Clover" vandaan. Een zeer pittige dame. Een jaar later kwam uit dezelfde combinatie de reu Bobby erbij. In 1993 is Scheba veel te jong overleden en in 1995 hebben we bij De Runderkraal Whoopi gehaald. Het was de bedoeling met haar te gaan fokken. De voorbereiding bestond onder andere uit het volgen van een AKK-cursus nu KK1 genaamd. Helaas had Whoopi een slechte heup en ging het fokken met haar niet door. Wel werd en wordt de nodige ervaring opgedaan bij Bouvier- en Dwergschnauzerkennel Van Aqualand van Lous van Ruitenbeek, die niet onverdienstelijk Bouviers en in de toekomst dwergschnauzers zwart/zilver fokt. Bobby overleed in 2000 op een mooie leeftijd van bijna 13 jaar. In 2003 kwam Muggle erbij. Wederom een Runderkraal en zij kon het prima vinden met Whoopi. In 2004 is Whoopi overleden.

Met Muggle die inmiddels al ruim 12 jaar oud is, hebben we ons eerste nestje gefokt. Ze is een mooie hond met heel veel temperament, will to please en heeft een zeer sociaal karakter. Wij danken dan ook de fokkers, Gerarda en Jos Geerts van De Runderkraal voor zo'n fijne hond. Bibi een dochter uit Muggle's tweede nestje hebben we aangehouden en inmiddels heeft ook zij een nestje gehad. Ze voldoet aan de eisen die de Rottweilerclub stelt om te mogen fokken en zij controleren de pups.

Ons doel is evenwichtige, sociale en bovenal gezonde Rottweilers te fokken welke de rasstandaard zo dicht mogelijk benaderd. We zullen er alles aan doen om de pups zo goed mogelijk te socialiseren en de 'toekomstige' eigenaren te begeleiden.